
فیدلیتی پرستیژ چه امکاناتی بیش تر از فیدلیتی پرایم دارد؟

بررسی تفاوت های فنی و ظاهری فیدلیتی پرستیژ نسبت به فیدلیتی پرایم، دو کراس اوور جذاب گروه بهمن


فهرست مطالب
فیدلیتی پرستیژ نسبت به فیدلیتی پرایم از طراحی ظاهری و کابین جدید، قوای فنی قویتر و همچنین امکانات رفاهی و ایمنی بیش تر بهره میبرد. در این مقاله قصد داریم به مقایسه امکانات رفاهی فیدلیتی پرستیژ نسبت به فیدلیتی پرایم بپردازیم.
فیدلیتی نام یکی از محصولات پرطرفدار گروه بهمن است که ابتدا در نسخه پرایم به بازار خودروی کشور عرضه شد. فیدلیتی پرایم به دلیل طراحی جذاب و امکانات رفاهی قابل قبول خیلی زود توانست جای خود را در بازار متلاطم خودروی کشور باز کند و در مدتی که بر روی خط تولید گروه بهمن قرار داشته است تبدیل به یک خودروی محبوب و پرطرفدار شود. در اصل، فیدلیتی محصولی از برند جتور، یکی از جدیدترین زیرمجموعه های شرکت بزرگ چری چین است که X70 S نام دارد.
پس از موفقیت چشمگیر فیدلیتی پرایم، گروه بهمن نسخه جدید و در اصل، فیس لیفت این خودروی کراس اوور چینی را برای بازار ایران تدارک دید تا همچنان رقابت را در این کلاس خودرویی داغ نگه دارد. فیدلیتی پرستیژ نام این خودروی جدید است که در اصل جتور X70 پلاس نام دارد و گروه بهمن آن را برای اولین بار پس از زمزمههای فراوان در نمایشگاه بین المللی خودرو شیراز در سال ۱۴۰۲ رونمایی کرد. فیدلیتی پرستیژ نسبت به فیدلیتی پرایم طراحی ظاهری متفاوت، مشخصات فنی قویتر و البته امکانات رفاهی و ایمنی کاملتر به بازار عرضه خواهد شد.
مشخصات فنی


فیدلیتی پرایم از نظر فنی نسبت به فیدلیتی پرستیژ سطح پایین تری داشته و قلب تپنده آن از نوع ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربوشارژ بوده که توانایی تولید ۱۵۵ اسب بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن متر گشتاور را داراست. نسخههای اولیه فیدلیتی پرایم با یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک دوکلاچه خشک مجهز بودند که مشکلاتی را برای مالکین آن به همراه داشت. پس از آن گروه بهمن نسخه جدیدی از فیدلیتی پرایم را به بازار عرضه کرد که گیربکس دوکلاچه آن از نوع تر شد. شتاب فیدلیتی پرایم توسط کارخانه ۱۱.۵ ثانیه اعلام شده و مصرف سوخت ترکیبی آن نیز ۷.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
فیدلیتی پرستیژ مانند نسل قبلی در دو تیپ پنجنفره و هفتنفره به فروش خواهد رسید و همان طور که اشاره کردیم، با مشخصات فنی بالاتری نسبت به فیدلیتی پرایم تولید خواهد شد. فیدلیتی پرستیژ دارای یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری توربو شارژر مجهز به فناوری GDi است که توانایی تولید ۱۹۷ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور را دارد و با مهندسی کمپانی اتریشی AVL همراه شده است. جعبه دنده این خودرو نیز از نوع ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه تر است که قدرت پیشرانه را به محور جلوی خودرو منتقل میکند. شتاب این خودرو نیز توسط شرکت زیر ۹ ثانیه اعلام شده است و مصرف سوخت ترکیبی نسخه پنجنفره ۷.۷ لیتر و نسخه هفتنفره ۸.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
طراحی ظاهری


طراحی ظاهری فیدلیتی پرایم یکی از نقاط قوت و البته جزو علل اصلی بود که به موفقیت آن کمک زیادی کرد. با اینکه طراحی فیدلیتی پرستیژ نسبت به پرایم تفاوتهای زیادی پیدا کرده اما فیدلیتی پرایم نیز از یک طراحی جسورانه بهره میبرد که در نمای جلوی آن چراغهای اصلی طراحی جذابی داشته و متصل به جلوپنجره خودرو بودند. جلوپنجره نیز به نسب ابعاد بزرگی داشته و عبارت فیدلیتی میان آن نقش بسته است. در نمای عقب نیز با اینکه چراغهای اصلی بهم پیوسته نیستند اما بسیار چشم نواز و زیبا طراحی شده و تا نیمههای درب صندوق کشیده شدهاند. همچنین بر روی سپر عقب نیز شاهد یک دیفیوزر نسبتا اسپرت هستیم که بر روی آن دو طرح خروجی اگزوز قرار گرفته است.
نسخه پرستیژ از نظر ظاهری نیز دستخوش تغییرات مختلفی شده است، که از جمله آن ها میتوان به عوض شدن کامل فرم چراغهای جلو اشاره کرد، که ظاهر خودرو را جسورانه و خشنتر از قبل کرده است. همچنین طراحی جلو پنجره نیز تغییر یافته است و در فیدلیتی پرستیژ شاهد یک جلوپنجره بسیار بزرگ و عریض هستیم که با خطوط افقی کرومی همراه شده است. در بخش عقب نیز چراغهای اصلی مانند بسیاری از خودروهای روز دنیا به صورت بههم پیوسته طراحی شده است و گرافیک داخلی جذابی نیز دارند.
مقایسه کابین و امکانات رفاهی فیدلیتی پرستیژ و پرایم


در بخش کابین فیدلیتی پرایم ظاهری ساده و به دور از تجمل گرایی دارد. یک صفحه نمایش بزرگ و عریض از داشبورد میانی خودرو بیرون زده شده و با یک زاویه نسبتا کم به سمت راننده کشیده شده است. پس از آن دریچههای سیستم تهویه مطبوع و در نهایت پنل تنظیمات سیستم تهویه مطبوع خودرو قرار گرفتهاند. فرمان خودرو به صورت D کات طراحی شده و در دل خود یک غربیلک سه شاخه بزرگ را جای داده است. همچنین نکته قابل توجه این است که در نسخههای جدید فیدلیتی پرایم که به جعبه دنده دوکلاچه تر مجهز شده بودند لیور دنده تغییر شکل پیدا کرده و به صورت برقی تبدیل شده بود. اتفاقی که باعث شد تا زیر کنسول میانی یک فضای جدید ایجاد شود.
در قسمت کابین نیز فیدلیتی پرستیژ تغییر و تحول زیادی پیدا کرده است و اکنون با یک داشبورد جذاب و البته مدرن روبهرو هستیم، که مهمترین ویژگی آن یکپارچه شدن کلاستر خودرو با صفحه نمایش سیستم مالتی مدیاست. همچنین از جمله دیگر تغییرات کابین نسبت به فیدلیتی پرایم میتوان به لمسی شدن پنل سیستم تهویه مطبوع، تغییر شکل غربیلک فرمان و البته تریم داخلی متفاوت اشاره کرد.
فیدلیتی پرستیژ چه امکاناتی بیش تر از فیدلیتی پرایم دارد؟
فیدلیتی پرستیژ علاوه بر طراحی ظاهری و داخلی و همچنین قوای فنی، در بخش امکانات رفاهی و ایمنی هم نسبت به برادر قبلی خود یعنی فیدلیتی پرایم تجهیزات بیش تری داشته است تا با رقبای پر آوازهای در بازار کشور رقابت کند. علاوه بر امکاناتی مانند صندلی های برقی جلو، گرمکن صندلی های جلو، فرمان کمکی برقی، سقف پانوراما، درِ صندوق عقب برقی، استارت دکمه ای، تهویه الکتریکی دستی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، شارژر بی سیم تلفن همراه، سامانه DOW، نورپردازی کابین، نمایشگر لمسی، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک جلو و عقب، تنظیم دستی صندلی های عقب، کروز کنترل، رادار خط خوان، رادار نقطه کور، فناوری LED چراغ ها، کول باکس، سنسور نور، سنسور باران، دوربین ثبت وقایع، رینگ آلومینیومی ۲۰ اینچی، سنسور پایش باد تایرها، شیشه های عقب دودی، تنظیم حالت رانندگی، دسته دنده الکتریکی، چهار کیسه هوا، تریم داخلی چرم مصنوعی و دریچه تهویه ردیف دوم که بر روی این خودروی کراس اوور جدید قرار گرفته است، امکانات دیگری مانند کیسههای هوای پردهای، تهویه اتوماتیک دوگانه با تنظیمات مستقل برای ردیف دوم و سوم، سیستم صوتی حرفهای، تعویض دنده از پشت فرمان، کنترل حرکت در سراشیبی، رانندگی خودکار، رادار تابلوخوان، ترمز اضطراری پارک، سامانه پیشگیری از تصادف و ترمزگیری هوشمند، نوربالای اتوماتیک، چراغ های تطبیقی جلو، پنل تهویه لمسی با نمایشگر TFT، سردکن صندلی های جلو، حافظه تنظیمات صندلی راننده، سامانه استارت مبتنی بر هوش مصنوعی، حسگر اثر انگشت و نورپردازی کابین تطبیقی نیز بر روی آن تعبیه شده است.
یکی از مهم ترین آپشنهای ایمنی فیدلیتی پرستیژ، که تا قبل از آن بر روی فیدلیتی پرایم وجود نداشت، سیستم ADAS است. این سیستم شامل مجموعهای از سنسورها و رادارهایی مانند سنسور هشدار برخورد از جلو و سیستم کنترل خروج از خط است که در مجموع، حالتی نیمه خودران را برای خودرو به ارمغان میآورد.
از ۷پرومکس از نظره من ظاهری بهتر دارد اما چرا دو دف نیست
مثله ۷پرومکس
و اینکه این همه اپشن ولی تهویه الکترکی دستی چی می گه این وسط!،؟
خلاقیت خوبی به خرج دده بهمن موتور که تنظیم برقی صندلی رفته روی در کپی کرده از بنز اما با مدیران خودرو نمی تونه رقابت کنه مگر اینکه مثله همیشه قیمت زیر ۲میلیارد بده
برادر اینو بهمن کپی نکرده شرکت مادر روی در زده بهمن فقط وصل می کنه بهم
ازون حرفا زدیاااا 😂 تیگو ۷ پرو زده نه پرومکس اون ۸ پرومکسه
تیگو ۷ پرومکس هم اومد داداش
برادر تیگو ۷پرومکث جدید هم زده
در واقع این ماشین جتور هست زیر مجموعه شرکت چری و بهمن فقط اسمشو تغییر داده در نتیجه همان چری محصوب میشه
به نظرم ماشین خوبی هست ولی یک نقدی که به این ماشین و به اکثر ماشین های بازار هست اینه که چرا آپشن اندروید اتو و اپل کارپلی رو ندارند درحالی که میشه این آپشن رو در ماشین ارزان تری مثل تارا دید.
این ماشین ها طراحی چین هستن و ظاهرا تو چین این دو سیستم چندان کاربرد ندارن . مخصوصا اندروید اتو که اصولا بخاطر محدودیت سرویس های گوگل در چین وجود نداره .
البته همیشه هم موتور قویتر بهتر نیست، چون موتور توربو mpi خیلی بهتر از موتور توربو gdi با این بنزین افتضاح کار میکنه، بخصوص اگه تو شهرستان هم باشی! چون همون بنزین ۱۵۰۰ تهران با بنزین ۱۵۰۰ شهرستان کلی فرق میکنه، البته آلودگی حاصل از اون بنزین هم بسیار خطرناک تر می باشد! خوب بود اگه یه پست موثق هم در این مورد کار میکردید