اتحاد سانگ یانگ – ادیسون موتورز ؛ قدرت بیشتر برای اولین خودروساز کره جنوبی
در حالی که به نظر می رسید سانگ یانگ موتورز کره جنوبی پیرو بحران مالی به وجود آمده دیگر جایی در عرصه تولیدکنندگان خودرو نخواهد داشت، اما با ورود سرمایه گذاری ادیسون موتورز تمام این معادلات بر هم خورد و اخبار از بازگشت قدرتمند این کمپانی حکایت دارند.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، بنابراین گزارش سانگ یانگ موتورز کره جنوبی که اولین بار در ایران با موسو به علاقمندان خودرو معرفی و در ادامه با محصولاتی نظیر کوراندو و تیوولی دارای جایگاه ویژه ای میان علاقمندان خودرو شد،قدیمی ترین خودروساز کره جنوبی است که در سال ۱۹۵۴ تاسیس شده است.در واقع این خودرو ساز را می توان آغازگر مسیر تولید خودرو در کره دانست.
اما به رغم قدمت و دیرینه ای که دارد این شرکت طی سال های اخیر با بروز و گستردگی بحران ناشی ازکرونا با افت ۲۰ درصدی فروش همراه شد. این افت فروش از یک سو باعث برهم خوردن برنامه های این گروه شد واز سوی دیگر سانگ یانگ که سرمایه گذاری ها سنگینی برای برنامه های توسعه ای خود انجام داده بود، به دلیل مشکلات جهانی ناشی از کرونا با عدم تجاری سازی آنها همراه و این بحران مالی عمیق تر شد. به همین دلیل مدیران سانگ یانگ به شریک تجاری و سهامدار اصلی خود یعنی گروه هندی ماهیندرا درخواست کمک مالی ارائه دادند. درخواستی که با جواب منفی شریک هندی آنان همراه شد.
انتشار این خبر باعث شد که موجی از گمانه زنی و اخباری منفی پیرامون این شرکت شکل بگیرد. عمده این خبرها نیز مبتنی بر ورشکستگی این شرکت بودند. این در حالی بود که نه تنها تمام نمایندگی این شرکت در سطح کره جنوبی و سایر کشورهایی که نمایندگی دارد فعال بودند بلکه همچنان محصولات ۲۰۲۱ این شرکت در حال تولید بودند.
با این حال مدیران سانگ یانگ پیرو مشکل مالی به وجود آمده و شنیدن جواب منفی از سوی سهامدار اصلی این شرکت راه دیگری را در پیش گرفتند و از دادگاه مسئول پرونده خود مهلتی سه ماه درخواست کردند. این درخواست از این جهت بود که آن ها بتوانند برای ادامه مسیر، طرحی جدید و راه کاری تازه طراحی کنند. اما به نظر می رسد که قدمت و توانمندی وزیرساخت های مستحکم این شرکت باعث شده است که هنوز به یک ماه نرسیده، سانگ یانگ سرمایه گذار و شریک پر قدرت و جدیدی پیدا کند. این شراکت از یک سو نشان دهنده جذابیت و آینده روشن این شرکت است و از سوی دیگر با توجه به زمینه فعالیت سرمایه گذار جدید سانگ یانگ وارد عرصه دیگر از تولید هم خواهد شد.
این مساله از جایی جذاب تر می شود که شریک جدید تجاری سانگ یانگ یکی از فعالان (ادیسون موتورز) تولیدکننده اتوبوس های الکتریکی و سایر وسایل نقلیه ویژه بخش خدمات حمل و نقل عمومی الکتریکی است. شرکتی که به رغم مدت زمانی نه چندان طولانی در زمینه تولید توانسته است جایگاه مناسبی برای خود کسب کند.
این مساله از یک سو بیانگر این است که سانگ یانگ همچنان توان حضور و تولید پر قدرت در صنعت خودرو سازی را خواهد داشت و از سوی دیگر با توجه به آغاز حرکت جهانی مبنی بر کاهش تولید خودروهای سوخت فسیلی سانگ یانگ در این عرصه نیز وارد خواد شد.
به عبارت دیگر نه تنها چراغ تولید سانگ یانگ خاموش نخواهد شد، بلکه چراغی دیگر نیز در این مجموعه روشن خواهد شد.
روشن شدن چراغ های متعد تولید توسط سانگ یانگ برایی صنعت کره جنوبی پیام های مختلفی دارد.
یکم؛ این شرکت همچنان نقش خود در اقتصاد و صنعت کره را حفظ خواهد کرد.
دوم؛ علاوه بر ادامه فعالیت نیروهای کار این شرکت،اشتغال های جدید نیز ایجاد خواهند شد.
سوم؛ با توجه به زمینه فعالیت این دو شرکت و تلفیق توانمندی می تواند سهم خودروهای کره ای در بازار جهانی را نیز افزایش بدهد.
چهارم؛ با توجه به اینکه قرار است از ۲۰۳۰ میزان تولید خودروهای سوخت فسیلی کاهش و یا متوقف شود با توجه به توانایی این دو تولید کننده و همچنین زیرساخت های آماده سانگ یانگ و فرصت باقی مانده ، به نظر می رسد این شرکت سهم بالایی در نگاه داشتن تعادل در بازار خودروی کره خواهد داشت.
پنجم؛ در حالی که موج جدید برای استفاده از خودروهای الکتریکی و هیبرد در جهان به راه افتاده است ،این تولید کننده می تواند جایگاه مناسبی نیز در بازارهای صادراتی داشته باشد.
استراتژی شکست برای فتح آینده؟
با توجه به اینکه احتمالا تا آخر نوامبر این انتقال نهایی شود، به نظر می رسد که اعلام ورشکستگی از سوی سانگ یانگ بیشتر یک استراتژی برای فتح آینده بوده است،شاید اعلام در خواست کمک مالی یک امتحان پنهان برای آزمودن شریک هندی بوده است تا بدانند آیا باید آنها را در این آینده سهیم کرد یا خیر؟
در هر صورت اعلام ورشکستگی سانگ یانگ که مصرف کنندگان ایرانی محصولات آن را در ایران با نگرانی مواجه کرده بود حالا انتشار این خبر جدید این نگرانی را به امیدواری بدل کرده و از همین حالا علاقمندان این برند را چشم انتظار محصولات جدید کرده است.
علی طجوزی
پایگاه خبری اسب بخار
از مسولین که ناانید شدم لذا رامک خودرو رابه خدا واگذار واه بچه هام واگذار کردم.
در۱۵تیر۹۶ مبلغ ۶۰میلیون دادم که یک خودرو تیولی ۱۲۰روزه با قیمت اللحساب ۹۹۹۰۰۰۰۰۰ نودونه میلیون ونه صد یک دستگاه تیولی تحویل بگیرم وبقیه را قسطی بدهم ولی ندادند ودی۹۶گفتند تیر۹۷با۲۴درصد سود تحویل میدهیم وندادند والان میگویند بیا یکملیارد دیگر بده وتیولی تحویل بگیر یعنی پول۶۰میلیون من را پس از ۴سال شدهاست۱۱۰میلیون و۴۰ملیون باقی مانده ۹۶ شده یکملیارد.
انگار تولید سانگ یانگ توسط شرکت ن.م در ایران به مزاج بعضی از آقایون مسئول خوش نیومده و به بهانه های مختلف مثل بدهی کره جنوبی به ایران , میخوان جلوی تولید سانگ یانگ رو به هر نحوی هست بگیرن !!!
خوشحالم که نقشه های شرکت رامک خودرو برای عدم برگردادندن پول مردم نقش بر آب شد!