ری را ایران خودرو بهمن می آید
به گفته مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو با توجه به خط مونتاژ جدید توسعه داده شده، “ری را” از نیمه بهمن ماه وارد فاز تولید انبوه می شود.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، مهدی رادمنش در حاشیه دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو در جمع خبرنگاران با اشاره به نمونه خودروی “ری را ” یی که به معرض دید عموم درآمده است تصریح کرد : از اوایل دیماه میتوانیم خودروی اصلی را در انظار داشته باشیم که با کیفیت نهایی ساخته شده است.
وی افزود: پروژه ری را وضعیت مطلوبی دارد ما خط بدنه سازی جدیدی را در ایران خودرو تاسیس کرده ایم این خط بسیار پیشرفته و رباتیک و دارای کیفیت بالایی است در حال حاضر در مراحل پایانی نصب تجهیزات هستیم و از نیمه آذرماه بدنه با کیفیت نهایی را در این خط تولید می کنیم.
مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو بیان کرد: از ابتدای دی ماه وارد خط مونتاژ می شویم این خط هم خط مونتاژ جدید است که برای خودرو ری را توسعه داده شده است. نمونه خودرو را در نمایشگاه تحول صنعت خودرو عرضه کرده ایم و از اوایل دی ماه می توانیم خودرو اصلی را ارائه دهیم که با کیفیت نهایی ساخته شده است و از نیمه بهمن ماه وارد فاز تولید انبوه می شویم .
رادمنش افزود: پیش بینی ما این است که تا آخر امسال مجوز شماره گذاری ری را را می گیریم و از ابتدای سال آینده ری را با موتور بنزینی را خواهیم داشت. همچنین ۵۰۰ دستگاه برنامه ریزی شده که در همین امسال تولید شود. روی ری را موتور EF7 پلاس توربو شارژ را نصب می کنیم که موتوری است با توان و گشتاور بسیار بالا که قویترین موتور ساخت داخل بوده که بخشی از سبد محصولات ما را پوشش می دهد.
وی در دامه بیان کرد: گیبرگس ۶ سرعته اتوماتیک روی این محصول پیش بینی کرده ایم و مجهز به ایربگ و امکانات متعددی است و یکی از خودروهای لوکس و مجهز ما خواهد شد و ما آینده روشنی را برای آن پیشبینی می کنیم .
تارا برقی اواسط دی ماه استارت می خورد
مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو همچنین بیان کرد: تا یک ماه و نیم آینده پروژه ری را برقی نیزاستارت می خورد . برای تولید انبوه آن نیزآمادگی داریم .البته به وزارت صمت هم قول داده ایم که این محصول را عرضه کنیم .ضمن اینکه پیش بینی می کنیم تا انتهای سال آینده که این محصول عرضه شود سهم خوبی را در بین خودروهای برقی به دست می آورد.
رادمنش ادامه داد : البته ایران خودرو اولین پروژه های برقی خود را سال های گذشته اجرا کرده بود. جدیدترین محصول برقی ما تارای برقی بود این خودرو با توان شرکت های دانش بنیان توسعه داده شد. ورژن اصلی خودرو ری را برقی را ما با تکنولوزی Six in One کار می کنیم. این خودرو یک باطری ۵۳ کیلووات ساعتی دارد که تست این باطری توسط شرکت جتکو انجام شده است و بسیار راندمان خوبی دارد. تلاش ما این است برای تولید این باطری ما فقط سلول باتری را وارد کنیم پکیجینگ را در داخل ایران انجام دهیم که هم بتوانیم ارزبری کمتری داشته باشیم و هم کمک به زنجیره تامین کمک کنیم.
وی گفت: پیمایش این خودرو با توجه به باطری که برای آن در نظر گرفته شده ۴۲۰ کیلومتر است اما این باطری قابلیت افزایش دارد و می تواند تا ۵۰۰ کیلومتر پیمایش را به جلو ببریم و شارژ ۲۰ تا ۸۰ درصد باطری در فست شارژ نیم ساعت زمان می برد و با برق شهری هشت ساعت زمان نیاز است تا کاملا شارژ آن پر شود.
مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو اضافه کرد: در ادامه برنامه ریزی برای یک پلتفرم برقی را در دستور کار داریم زیرا محصول ری را در ابتدا یک خودرو بنزینی بود اما در فاز توسعه پیش بینی برقی شدن را کرده بودیم و محل نصب باطری ها در خودرو ری را طراحی شده بود و خودرویی است که خیلی سریع می توانیم مدل برقی آن را بسازیم .
مشارکت با چینی ها برای برقی سازی
رادمنش تاکید کرد: در سفری که آقای دکتر عظیمی به کشور چین داشتند چند تفاهم نامه امضا شد که همه آن ها تفاهم نامه های استراتژیک برای ایران خودرو هستند،با یک شرکت طراحی چینی که سابقه بسیار قوی در طراحی خودرو دارد می خواهیم همکاری هایی را آغاز کنیم که نیروی متخصص خود را به ایران اعزام کند که در کنار متخصصین ما در طراحی پلتفرم ها و خودروهای جدید مشارکت داشته باشند.
ساخت داخل گیربکس اتوماتیک DCT
وی ادامه داد: همین طور در این سفر، تفاهم نامه ای در خصوص گیربکس اتوماتیک DCT امضا کرده ایم که بتوانیم خیلی سریع این گیربکس را ساخت داخل کنیم ، شاید سوال پیش بیاد که در حال حاضر که آینده صنعت خودرو به سمت خودرو برقی پیش می رود چرا ایران خودرو به سراغ گیبرگس اتوماتیک DCT رفته است ، پیش بینی های ما واقع گرایانه است. یعنی ما فکر نمی کنیم که توسعه خودرو برقی در ایران خیلی سریع رخ دهد همین طور که در کشورهای دنیا هم به آرامی این پروسه ادامه دارد فقط کشور چین است که به دلیل زیرساخت های خوب بسیار سریع در تولید خودروهای برقی رشد کرده است برای همین ما تردیدی نداریم که گیربکس اتوماتیک یکی از نیازهای صنعت خودرو است و سعی کرده ایم که در این مقطع این اقدام رو انجام دهیم.
زمان ورود تارا هیبریدی
مدیر مرکز تحقیقات ایران خودرو اظهار کرد: در حال تبدیل پلتفرم تارا به هیبرید هستیم و این پروژه در حال توسعه است ما تا انتهای سال آینده تارا هیبریدی را عرضه می کنیم اصلی ترین قطعه خودرو هیبرید یک گیربکس خاصی است که در داخل گیبرکس ژنراتور و موتور دارد و همزمان می تواند بین موتور احتراق داخلی و موتور الکتیرکی سوییچ کند و بهترین راندمان را داشته باشد محاسبات مهندسی ما نشان می دهد که ۴۰ درصد مصرف سوخت تارا هیبریدی نسبت به نمونه بنزینی کاهش پیدا می کند.
رادمنش گفت: این محصول هیبریدی با موتور EC5 در فاز اول عرضه می شود و بعد از این که موتور IK3 هم عرضه شد خودروی هیبریدی با این موتور سه سیلندر عرضه خواهد شد. پیش بینی ما این است که تا انتهای سال آینده این محصول قابلیت تجاری شدن دارد اگر فرایند طولانی شود بیشتر بحث استانداردهای اجباری است که سبب می شود این فرایند طولانی شود اما تا آخر سال بعد تارای هیبرید را خواهیم داشت.
بدبختی یعنی اینکه یه گیربکس چینی ۶سرعته dae میاریم سی سال تو هر چیزی ازش استفاده میکنیم دنا و تارا و ریرا و حتی شاهین پلاس سایپا!!! بخاطر بیسوادی و بی پولی موجود تنوع محصولات عملا تو ایران نداریم انتخابها یا tu5 با گیربکس dae و یا ef7 با گیربکس dae و دیگر هیچ!!
ریرا ، لوکس؟؟؟ باخودشون چی فکر کردن ، حاکمیت کره شمالی هم اینقدر پررو نیست
با این وضعیت قیمتش بالا ۷۰۰ میلیونه چه فایده دست قشر متوسط که بهش نمیرسه برا پولدارا خوبه
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز کاری با زیرا ندارم چرا خودرو سازان کشور به فکر قشر متوسط وضعیف نیستن ما بگیم آمریکا برای دانشجوهای بی پولش همین پراید رو ساخت مارو متهم میکنید به غرب گرایی اگه بگیم چین برای کارگران mvm110رو ساخت میشیم کمونیست در دنیا دولت به شرکتهای خصوصی ودولت یک معیاری میگه مثلاً برای ساخت ماشین میگه یک خودرو برای دانشجویان بی بضاعت اینقدر قدرتش باشه فضاش اینقدر باشه وچه آنکولوژی هوایی داشته باشه شرکتها شروع میکنند به ساخت مدلهای مختلف بلآخره بعد از تست های نهایی یک محصول یا دو محصول انتخاب میشن هر کدوم برتر بود شروع میکنه با تضمین دولت به ساخت پراید دقیقاً به همین روش در دهه هفتاد میلادی انتخاب شد از شرکت فورد بعد فروخته شد به کره کارخونه کیا بعد هم که به ما فروختن
تو هیچ اقتصاد آزادی، دولت به شرکتهای خصوصی دستور ساخت چیز خاصی رو نمیده.
تنها جایی که دولت سفارش میده، برای خودشه. که اونم از طریق مناقصهست و هدف محصول هم نظامی یا استراتژیکه (هواپیمای باربری، نفربر، خودروی نظامی چند منظوره)
همواره در اقتصادهای ازاد، شرکتها متناسب اهداف و بازاری که وجود داره، اقدام به طراحی و تولید خودرو میکنن.
لطفا اگر سندی از دستور دولت به خودروسازها (در اقتصادهای ازاد، نه دستوری) دارید بفرمایید.
اینجوری دست دلال هم کوتاه میشه آرزوی داشتن یک ریرای سه سیلندر تو دلمون نمیمونه با قیمت یک میلیارد تومان من نمیدونم از سال ۹۵و۹۶در این کشور چه اتفاقی افتاد که دلار در طی ده سال از ۸۸۰ تومان رسید به ۵۵۰۰۰تومان ومخارجمون زیاد شد همه چیز گرون شد جز در آمد کاسب ها که خیلیاشون کم آوردن ورشکسته شدن آیا یک آدم انقلابی در این شهرستان وجود ندارد اوضاع رو به صورت قبل برگردونه به خدا برای شخص خود من که یک موقع ۱۸نفر از سفره من نون میخورده الان خرید یک ماشین پراید ۸۶هم امکان پذیر نیست
نمیدونم ما فارس نیستیم یا زبان فارسی رو بد متوجه میشیم! منطقی اعلام کرد ظرفیت تا ۱۴۰۳ تکمیل هست بعدم گفت برای همین ایرانخودرو و سایپا در دور بعدی یک پارچه داستان دار میشن پس نوبت ها هی عقب میافته حالا شما از جملات بنده قشنگ میتونین کشف کنین صنعت خودرمون نمیرسه؟ وقت نداره؟ پول نداره؟ پیشرفت نداره؟ رسیدین به همه نوشته هام ؟ ما پیشرفت نمیکنیم مگر اول درست کردن فرهنگ خرید خودرو! فرهنگ غلط افزایش حقوق سالانه! فرهنگ غلط تامین کسری بودجه با بالا پایین کردن دلار! فرهنگ غلط کوچک کردن بزرگراه ها! فرهنگ غلز کمبود اتوبوس و تاکسی نه تاکسی اینترنتی اضافه کردن!آیا حد اقل برای ۵۰۰ هزار تا ثبت نام اول ۵۰۰ هزار ضربدر ۶ متر حدودا فضای پارک تامین شده؟ در کل کشور منظورم هست. نه
اون نمای جلو شبیه بنز تک خودمونه. از نظر بصری آزار دهنده است
وقتی میگی بهمن یعنی آذر سال آینده شایدم دی یا اسفند… قرار بود دنا جوانان بهمن پارسال عرضه بشه تازه اومدن میگن قراره آخر آذر نسخه دستی رو یدیم بازار.. بعد چرا اینو میدن اتوماتیکشو نمیدن و چرا آپشن هاش نسبت به دنای آپشنال انقدر کمه واقعا جای سواله. دیگه باید کیلس و استارتر و پایداری و… رو توی همه محصولات تحویل بدن.. حالا قیمت چند خدا میدونه، کی میتونه بخره؟ بازم خدا عالمه، کی میدن خودشونم نمیدونن… ولس بااین وضعیت وقتی دنا جوانان صحبت هفتصد هشتصد میلیونه، احتمالا ریرا نزدیک به یک میلیارد حداقل نهصد میلیون تموم میشه.. با این حساب باید دید ارزش خرید داره یا گزینه های مناسب و مشابه دیگه مثل جک اس تری بهترن
چند تا موضوع جالب
قیمت خودرو مونتاژی داره میرسه به وارداتی ها و کم کم شاهد برود تکنولوژی جدید رو خودرو مونتاژی هستیم
حالا مشخص نیست این ورود تکنولوژی جدید با افزایش قیمت در ارتباطه یا با استاندارد ۸۵ گانه یا هر چیزی
مهم اینه قیمت داخلی ها کم از وارداتی نداره
از طرفی ورود خودرو برقی فارغ از استاندارد ایستگاه شارژ ارتباط داره با شارژر خانگی امید واریم تا ورود این خودرو ها قیمت برق بتونه ثبات داشته با و یا تکنوژی ارزش خرید داشته باشه
در اخر میشه نتیجه گرفت نقطه عقب ماندن خودروسازی در ایران کجاست
اگه از اول قاطع عمل می شد با این گردنکشا
انقدر این خودرو سازها با جون مردم بازی نمی کردن
خدا کنه این خودرو تن لش تو بازار نیاد، خیلی حال بهم زن هست،ادم نگاهش میکنه احساس کسل بودن میکنه.
با عرض سلام . چه فایده که معلوم نیس کی وارد بشع چه فایده که ماها دستامون هم بهش نمیرسه چه فایده دل های هممون خوش نیس چه فایده که وعده هایی دادند چه فایده موهامون سفید شد چه فایده هنوز تو کار خودشون اشتباه میکنن ری را برقی اگزوز دار چه فایده بهترین دانشمندان رو داریم در همه سطوح ولی ازشون استفاده نمیکنیم چه فایده ک …..
اگه برقیش یا پلاگین هیبرید اتوماتش بیاد حتما میخرمش.
خیابان های ایران پر شده از ماشینای بی کیفیت و آشغال چینی این خودرو هم دست کمی از آنها ندارد با قیمت زیاد