کاش مردم هم قدرت شهردار را داشتند/ مردم با تخلف خودروسازان چه کنند؟
مشکلات صنعت و بازار خودرو و خلف وعده خودروسازان در تعهدات مختلف، طی سال های اخیر کاسه صبر مردم را لبریز کرده است و با این حال، شرایط حاضر نشان می دهد که تنها قدرت های سیاسی میتوانند علیه این تخلفها کاری از پیش ببرند و دست مردم در این زمینه خالی است.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به بدعهدی خودروسازان داخلی دست به دامن چینی ها شده و قراردادی را برای بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی تهران با آن ها منعقد کرده است. در صنعت خودرو کشور همیشه شاهد خلف وعده خودروسازان داخلی بوده ایم، از عدم تحویل به موقع خودروها گرفته تا گران فروشی و حتا آپشن فروشی.
صنعت خودرو کشور که به بیماری انحصار مبتلاست و با این روند مردم را به ستوه آورده و روزی نیست که نارضایتی مردم را در این باره شنیده نشود. مشتریان خودروسازان داخلی همیشه از عدم تحویل به موقع خودروهای خود و همچنین از گران فروشی و افزایش قیمت ناگهانی خودروها شکایت دارند. در ماه های گذشته هم برخی خودروسازان به بهانه استاندارهای جدید اقدام به طرح تبدیل اجباری خودروهای خود کردهاند و برخی هم به استناد این که ما خودرویی برای فروش نداریم و وزارت صمت با ایجاد سامانه یکپارچه، بر دوش ما بار اضافی نهاده است، از تحویل به موقع خودرو به مردم سرباز میزنند.
در این میان، شهردار تهران از امضای قرارداد با چینی ها خبر داد و گفت: «قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس ۱۲ متری برقی، ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷۵۰۰ تاکسی برقی نهایی شد. بر حسب وظیفه از خودروسازان داخلی هم خرید کردیم، آنها با این که قیمت بالاتری به ما دادند، اما به تعهدات خود به طور کامل عمل نکردند. ما نمیتوانیم مردم را معطل گروکشیها و بیتعهدی برخی خودروسازان داخلی کنیم.»
بر این اساس، باید پرسید که آیا خون شهردار از بقیه مردم رنگینتر است؟ سالهاست که مردم از سیاست های غلط در صنعت خودرو در مضیعهاند و به بهانه حمایت از تولید داخل از خودروهای ایمن و در شأن خودشان محروم مانده اند. با این تصمیم شهردار تهران مشخص شد که فشار انحصارطلبی در صنعت خودرو به بهانه حمایت از تولید ملی فقط بر روی دوش مردم است. شهردار تهران به راحتی میتواند در صورت بدعهدی صنعت گران و تولیدکنندگان داخلی نیاز خود را از کشور دیگری تأمین کند، اما مردم چه باید بکنند؟
در این سال ها شاهد ممنوعیت واردات خودرو تا افت کیفیت تولیدات داخلی به بهانه تحریم ها و شعار حمایت از تولید داخل بوده ایم، همچنین سیاست های غلط فروش خودرو را در دولت های مختلف دیده ایم. شکست پروژه قرعه کشی خودرو و بورس کالا را کسی گردن نگرفت و حالا هم که سامانه یکپارچه فروش به پروژه های شکست خورده قبلی افزوده شده است، هیچ کس مسئولیت آن را به عهده نمی گیرد.
واردات خودرو هم که بین مجلس و دولت پاسکاری میشود و بی نتیجه مانده است. مجلس برای واردات خودرو محدودیت های زیادی اعلام میکند و دولت هم با تعرفه های غیرمنطقی آرزوی خرید خودرو به روز را بر روی دل مردم میگذارد. مسئولیت قیمت گذاری خودرو هم که بین ارگان ها و سازمان های گوناگون جا به جا میشود، اما کاری از پیش نمی رود. اکنون این پرسش مطرح می شود که مسئولانی که همیشه خود را خدمت گذار مردم میدانند و سخن از کار کردن در جهت رفاه مردم به میان می آورند، تنها اگر موضوعی بر خلاف خواسته ایشان و یا در جهت مخالف افکارشان پیش آید عکس العمل نشان میدهند از حق خود دفاع میکنند یا برای خواسته های مردم نیز به همین شکل سینه سپر می کنند؟
از سواری ساز حمایت شد. برا ۷نسلمون بسه. حالا از اتوبوس ساز هم حایت کنیم؟
دست بردارید از این تیتر ها.خوب کاری کردن قرارداد بستن.قطعا انحصار طللبی باید شکسته بشه.
و در آخر از مردم توقع بیجل دارند که بیان به همچین بی مصرفانی رای هم بدهند- خیلی رو دارید شماها
ولی باز دم شهردار گرم زیر بار زور مافیا نرفته این ماشین هام اگه واقعا حرفشون عملی شه و وارد بشه مردمم ازش استفاده میکنن سودش برا مردمه نه شهرداری
سایت شما مشکوکه هر وقت دلتون بخواد پیام ها رو منتشر میکنین! پیام من در رابطه با انحصار خودرو را روزی که قرار بود شورای رقابت برای قیمت گذاری خودرو جلسه تشکیل بده را منتشر نکردین!!!!وقتی نتیجه جلسه شورای رقابت مشخص شد و قیمت گذاری به خودرو سازها سپرده نشد اومدین تیترهای متفاوت زدین!الان چه اتفاقی افتاده که اعتراف میکنین بازار خودرو انحصاری است! انسان شک میکنه که نکنه وعده خاصی بهتون داده بودن خودرو سازها.اونایی که شعور مردم را دست کم میگیرن مثل صدا و سیما بدون مخاطب میمونن.
همچون میگی خون شهردار مگه رنگین تره ، انگار داره برای خودش میخره. خب داره وسیله حمل ونقل عمومی برای مردم میخره